Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

др.Милан Ристески, онколог, објаснувајки ги механизмите на човечкиот метаболизам направи 10к предизвик (да се потрошат 10000 кило калории во одреден временски интервал). Мерењето е спроведено со GARMIN fenix часовникот на професионалниот тренер Даниел Трбогазов (mojtrener.mk).

Користен е GARMIN fenix часовник, поврзан на апликацијата Garmin Connect со личен account на Даниел, каде се внесени неговите телесни параметри, висина, тежина, пол, возраст. Исто така алгоритмот ги зема во предвид и минатите активности за да ја подобри точноста на анализите. Главен параметар при пресметка на потрошените калории е измерениот пулс во одреден верменски период во одредена активност.
За најпрецизна пресметка на потрошени калории др.Ристески вели дека е важен и BMI (Body mass index). Garmin го мери BMI со Index S2 smart вага, а и алгоритмот во Garmin connect по подолги мерења кај истиот корисник со голема точност го одредува.
Овие функции детално ги објасни Моника Црнокрак, менаџер во Garmin Showroom Скопје.

Тука сме за сите детали за GARMIN производите +389 75 313 111
[email protected]
GARMIN MK Showroom contact Skopje 076 306 200

GARMIN производите во Македонија можете да ги купите во Anhoch Neptun Polleo Sport Antarias

GARMIN Македонија сервис гаранција поддршка support

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.