Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Адриана Поп Арсова продолжува со успесите и на меѓународен терен. Победи на полумаратон на Sofia Marathon 2019.

ЧЕСТИТКИ!

Адријана, Игор и професионалните атлетичари, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.