Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

ПОСЛЕ ДОЖДОТ

Благодарение на @garmin_mk и нивниот Forerunner 645, имав комплетен преглед на последната трка од оваа моја сезона.

Колку да ме држи до почетокот на новиот подготвителен период, во овој меѓупериод на регенерација, направив преглед и краток рекапитулар од Скадар-Улцињ Маратон.

Првите 10км ги поминав за 36:43 (3:40/км). Полумаратонот го поминав за 1:18:18 (3:43/km), со околу 120м висинска разлика и константен дожд.
Сигурно не е ништо посебно импресивно, но за мене е еден огромен boost во очи суровото зимо кое не очекува.

Верувам дека имам уште многу неотворени врати, многу работи научив оваа година и наредната ќе ги аплицирам.
Летвичката не е повеќе како што беше, а и јас не сум веќе истиот.
#kiradjievtrainingsystems @ Shkodër, Albania

GARMIN forerunner серија за трчање.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.