Preloader

Дарио Ивановски со нов државен рекорд на 3000 метри во сала!

Дарио Ивановски со нов рекорд на 3000 метри во сала со резултат 08:14:44 на трка со големи балкански имиња во Истанбул.
Честитки за Дарио и тренерот Игор MC.
Браво! Само напред во нови успеси.

Тимот на MC running и голем број професионални атлетичари тренираат, се натпреваруваат и ги анализираат своите резултати со GARMIN часовници.

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!