Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

GARMIN во соработка со организаторот, клубот TREX, со подарок voucher во стартниот пакет и Forerunner часовници за подиум позициите на Ohrid Trail 2019.
Tрка во планинско трчање во најпознатиот и еден од најубавите региони во Македонија – Охрид и Преспа. Трчајте на бујните зелени карстни полиња во националниот парк Галичица со прекрасен поглед на двете езера.
Пријавте се на овој линк до 19.05.2019 – https://ohridtrail.mk
Одберете една од трките со следните спецификации 60k/3,140+ или 35k/1,470+


GARMIN има премиум часовници со сите потребни функции за тренинг и натпревар во TrailRunning.

Погледнете ги GARMIN часовниците, искористете го voucher подарокот и изберете го Вашиот.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.