Preloader

НАМАЛЕНИ ЦЕНИ

Одлична прилика за Venu, Forerunner и Fenix со намалени цени во Neptun, Anhoch

ПОГЛЕДНИ ПРОИЗВОДИ

Сервис

За прием на Вашиот GARMIN производ во сервис, во гарантен и после гарантен рок, потребно е да се пополнат следните податоци

Прием за проверка во сервис и техничка поддршка

1.GARMIN Showroom Skopje НАВИГАТОР ИТС дооел
бул.Партизански одреди бр.107, Карпош
1000 Скопе
Контакт 076 306 200

2.GARMIN Showroom Strumica НАВИГАТОР ИТС дооел
ул.Ленинова бр.90
2400 Струмица
Контакт 075 306 200

Или кај продажниот партнер каде производот е купен.
Овластени партнери: ANHOCH, NEPTUN, Polleo Sport, IT Plus, IT Global, Elipso Shop, Antarias, A1 Telekom, Vami Stip, PROKOM, Neksio

Затвори

Најави се

Затвори

Кошничка (0)

Кошничката е празна Нема додадено производи во кошничката.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.