Preloader

Кираџиеви со одлични резултати на Маратонот во Хановер

Одлични резултати за Кираџиеви од Хановер маратон!

И двајцата со лични рекорди, Александар финишираше со 2:37.55, додека Биљана со 3:01.08. Честитки за резултатите ????


Кираџиеви своите тренинзи и натпревари ги анализира со часовници од серијата GARMIN forerunner

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!