Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Освоив бронзен медал на 12-то Балканско првенство во маратон!!! МАКЕДОНИЈА доби бронза!!! ????❤??

Ви благодарам на сите вас добри луѓе за поддршката сите овие години! Сонот стана реалност! ❤? #nike #nrcsk #nikerunclubskopje #mkd #macedonia #makedonija #balkanmarathonchampionships #3rdplace? #sportvisionmk #synergyfitnessandspa #garminmkd #nikerunning #akkastrong #10годинитрчање #ниетрчаме #limassolmarathon #маратон #runlimassol #runlimassol2018 #cyprus

Кокан Ајановски и голем дел од тимот на NRC – NIKE + RUN CLUB школа за трчање користи GARMIN часовници за тренинг, натпреварување и анализа на постигнатите резултати.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.