Preloader

Одиме кон 2023!

Одберете го својот GARMIN во супер цени и уживајте во празниците

Повеќе >>

Сезоната на лов започна, време е да бидете сигурни дека вие и вашата опрема сте подготвени добро.

GARMIN Alpha системот е ваш веќе докажан партнер за тренинг на кучиња и успешен лов на терен.
Ако сеуште немате GARMIN Alpha, еве ја нашата промо пакет понуда
– комплет Alpha 200 + TT15X ремен
, со новата појачана батерија и ранг на лоцирање – Промо цена за комплет  е 69980 денари со вклучено 18% ддв. Вклучени се дигитални и сателитски мапи кои се превземаат со еден клик директно на Alpha 200 Уредот.

– комплет Alpha 10 + TT15 mini ремен – Промо цена за комплет  е 42980 денари со вклучено 18% ддв. Мапа е достапна преку апликацијата Garmin Explore на телефон.

Ви споделуваме и неколку совети за користење на Вашите Alpha уреди.
Следното видео ги презентира функциите и можностите, кратко тренинг видео.

Пред почеток на активно користење во сезоната, убавое опремата да се провери, да се исчисти доколку била последно спакувана после каллив терен. Убаво е да се направи и Update на системот преку Garmin Express. Следното видео е за чистење на опремата.

Направете бесплатен update за Вашите TT15X или T5X ремени.

Да, и Alpha 10 може да користи мапи, со едноставно поврзување на вашиот телефон и апликацијата Garmin Explorer. Погледнете како

GARMIN Alpha за лов

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.