Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

GARMIN часовник e одличен избор ако го бараш идеалниот подарок!
За неа, за него, за тебе, за најбитните.
Сега со намалени цени до 29.12.2023
Достапни во ANHOCH, NEPTUN, SETEK, Polleo Sport, Garmin Showroom Skopje.

fēnix® 7 премиум серија

Venu® 2 елегантни, напредни функции за здравствени аналитики, мултиспорт апликации

Venu Sq 2, Amoled, Health stats, Sport & Fitness. Kога часовникот не мора да биде круг.

Lily® мал, елегантен, smart за неа

Forerunner® кога трчањето и спортот се во фокусот на твојот дневен план.

Vivoactive 4 серија. Смарт стил, со сите спорт и health stats апликации.

Sport & Outdoor

Патна навигација

GARMIN производите имаат 2 години гаранција и бесплатна техничка поддршка.
За повеќе информации слободно контактирајте не:

Online поддршка: https://garmin.mk/support
Телефон за подддршка: 076 306 300 | +389 78 306 200 [viber/whatsapp]
email: [email protected]

Ви благодариме за интересот и изборот GARMIN!

Изберете некој од промотивните кампањи со намалени цени и рати без камата во ANHOCH, NEPTUN, SETEC, eKupi, PolleoSport, Antarias, City Point Shtip, Premium Smart

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.