НАМАЛЕНИ ВО ЈУНИ

Лето, Active lifestyle

Повеќе >>

Упатство за користење Alpha

GARMIN Alpha системот е ваш веќе докажан партнер за тренинг на кучиња и успешен лов на терен.

Ви споделуваме совети за користење на Вашите Alpha уреди.
Следното видео ги презентира функциите и можностите, кратко тренинг видео.

Како да поврзете нов ремен на Вашата Alpha. Видео инструкции

Пред почеток на активно користење во сезоната, убавое опремата да се провери, да се исчисти доколку била последно спакувана после каллив терен. Убаво е да се направи и Update на системот преку Garmin Express. Следното видео е за чистење на опремата.

Направете бесплатен update за Вашите TT15X или T5X ремени.

Да, и Alpha 10 може да користи мапи, со едноставно поврзување на вашиот телефон и апликацијата Garmin Explorer. Погледнете како

Надградба на системот на Вашиот постар Alpha 100 Уред. Видео

GARMIN Alpha за лов
Ако сте приметиле некоја неправилност во прием на сателит (локација) или во сигнал, еве видео како да направите reset на вашите ремени.