Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Вашиот Garmin часовник веќе е важен дел од вашето секојдневие, но со решението за бесконтактно плаќање Garmin Pay, ќе го користите повеќе од кога било досега. Тоа е побрзиот, посигурен, удобен начин за плаќање.

ПЛАТИ ВО ДВИЖЕЊЕ СЕ ШТО ТИ ТРЕБА

Garmin Pay е решение за бесконтактно плаќање дизајнирано за луѓе кои се постојано во движење. Без разлика дали ќе земете шолја кафе по утринското трчање или ќе јадете додека сте на возење, Garmin Pay ви овозможува да купувате брзо и речиси без напор, без ништо што ви е потребно освен вашиот часовник. Нема паричник? Нема телефон? Нема проблем.

БАНКИ

Каде можете да користите Garmin Pay? Речиси секаде каде што можете да вршите бесконтактни плаќања со картица. Милиони продавниците нудат безконтактни плаќања а листата на компатибилни банки и кредитни картички е голема и секојдневно се дополнува.
Во Македонија GarminPay е достапно со Visa и MasterCard од Стопанска Банка и Халк Банка и со VISA од Комерцијална Банка.

   

Погледни повеќе

TRANSIT

Безконтактните плаќања на Garmin Pay сега може да се користат во одредени главни транспортни системи ширум светот. Направете го вашето секојдневно патување на работа само малку поедноставно со едноставно допирање за да платите по возење со вашиот часовник. Не е потребна транзитна картичка, телефон или паричник.

Погледни повеќе

БРЗО И ЛЕСНО ЗА КОРИСТЕЊЕ

Со само неколку брзи допири, Garmin Pay е лесно достапен од вашиот компатибилен Garmin часовник. Внесете ја вашата лозинка, изберете ја вистинската кредитна картичка од вашиот виртуелен паричник и држете го зглобот до читачот на картички – тоа е тоа. Нема потреба да барате телефон, картички или готовина. Погледнете го видеото за поддршка за помош со Garmin Pay.

 

ПРИВАТНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ

Garmin сериозно ја сфаќа безбедноста на вашите информации за плаќање. Затоа Garmin Pay ве заштитува со користење на броеви на картички специфични за часовникот и шифри за трансакции секогаш кога купувате. И бројот на вашата картичка не е зачуван на вашиот уред, на нашите сервери или предаден на трговците кога плаќате. Така плаќате со доверба.

ВАШИ КАРТИЦИ, ВАШИ ПРИДОБИВКИ

Со Garmin Pay, можете да продолжите да купувате со истите картички што ги користите секој ден. Безконтактното плаќање на Garmin Pay работи со многу главни кредитни и дебитни картички, вклучувајќи ги Visa® и Mastercard®. Само додадете ги во дигиталниот паричник на вашиот часовник и продолжете да ги користите поволностите и наградите што ги нуди вашата картичка.

TIPS FOR BANKS

Are you a bank wanting to offer Garmin Pay to your customers? If so, contact your local Visa and/or Mastercard representative to begin the setup process. If you have questions and would like to discuss the Garmin Pay process, contact us at [email protected].

Interested in a marketing collaboration with our collective customers or prospects? We can help. Contact us at [email protected].

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.