Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Да возиш велосипед, не е само спорт, туку начин на живот!
Љубов према себе!
Давање и земање!
Веќе не се качувам на велосипед да одржам линија, туку да одржам врска со себе.
Тука е и мојот Garmin Venu 2s кој покрај тоа што ми покажува колку км сме поминале заедно исто ми покажува и колку калории сум потрошила, колку сум под стрес и треба да се смирам, на колку проценти ми е енергијата и слично.
Garmin не е само обичен часовник, туку начин на живот!
Добиј го твојот со 5% попуст со код: Vedrana5 🥇

#garmin #bike #autumn #vedrana_edrana #vedrana

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.