Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Спремни ли сте за нови терени и патеки, нови outdoor авантури?

Garmin Wikiloc trail

На Wikiloc ќе најдете многу патеки споделени од слични како Вас, љубители на природата.

Апликацијата е компатибилна со скоро сите актуелни Garmin модели, bike компјутери edge 520, 530, 1030 plus, smart часовници Fenix, Epix Forerunner 245, 745, 945, Instinct 2.

Преку Garmin Connect IQ од Вашиот телефон само превземете ја апликацијата.

Еве некои компатибилни модели:

Преку Garmin Connect и Wikiloc пд вашиот телефон можете да ја креирате, прегледате и следите патеката.

Garmin Wikiloc Outdoor

Garmin Wikiloc Track

Со еден клик избраната рута ја праќате на Вашиот Garmin

Wikiloc to Garmin mk upload

Wikiloc is a community of outdoor enthusiasts exploring and sharing millions of great outdoor trails for hiking, cycling, and many other activities. www.wikiloc.com

Wikiloc App for Garmin Connect IQ wonderfully covers the simple need to send a trail from Wikiloc to your Garmin GPS with the utmost ease.

Step by step setup: https://goo.gl/RKNCUQ

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.