Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

EPIX 2 PRO. ЦЕЛ ДЕН СЕКОЈ ДЕН

Освојте го секој час од денот со напредните функции за тренинг, 24/7 следење на здравјето и благосостојбата и до 31 ден траење на батеријата во режим на паметен часовник. Погледнете се на неверојатен AMOLED дисплеј со сафирен објектив отпорен на гребење и нов дизајн оптимизиран за поголеми зглобови.

НОСЕТЕ EPIX. БИДЕТЕ ЕПСКИ.
Без оглед на вашите цели за фитнес, премиум активниот паметен часовник epix го има она што ви треба за да ви помогне да стигнете таму.

Разберете го вашето тело подобро со 24/7 следење на здравјето.

Smart notifications1 ве одржуваат поврзани со она што е важно.

Тренирајте го вашиот пат со вградените спортски апликации на рака.

Повеќе сателитска покриеност значи попрецизно позиционирање.

Навигирајте самоуверено со опцијата TopoActive мапи директно на Вашата рака.

Продолжете ја авантурата со траење до 16 дена на батеријата во режим на паметен часовник.

Повеќе за главните функции на Epix на следното видео

Close
Sign in
Close
Cart (1)