×

Cart

Subtotal:

Заштита на лични податоци

Нашата страна и online web shop garmin.mk е безбедна за информирање и е-комерц нарачки. Усогласена со Законот и правилата за заштита на Вашите лични податоци.

  1. Испорака, правила и услови, политика на приватност
  2. Политика на колачиња

Овде можете да превземете изјава за Согласност за обработка на Вашите лични податоци, или доколку веќе имате online или при директна соработка дадено согласност, да ја повлечете согласноста. Изјавите можете да ги поднесете хартиено, при директен контакт во нашите простории, или online на контактите со нашиот офицер за заштита на лични податоци, дадени подоле.

Изјава за согласност за обработка на Вашите лични податоци – превземи .pdf

Изјава за повлекување согласност за обработка на Вашите лични податоци – превземи .pdf

Офицер за заштита на лични податоци
GDPR officer

Јасмина Иљовска Тушев
email: jasmina@garmin.mk
contact: 077 864 777

Обработувач на податоци:
GARMIN authorized store
НАВИГАТОР ИТС дооел
Бул. Партизански одреди бр.107
1000 Скопје
info@garmin.mk
+389 78 306 200

Контролор:
Гиззо Консалтинг дооел
Босилово 357, Струмица
сопственик на доменот: garmin.mk