×

Cart

Subtotal:


Како авторизиран партнер во Македонија ги подржуваме мисијата, визијата и вредностите на Garmin.

Garmin прави производи кои се дизајнирани одвнатре за живот однадвор. Ова го правиме за нашите клиенти да можат максимално да го искористат времето што го поминуваат за да ги следат своите страсти.

Со повеќе од 19.000 соработници во 80 канцеларии ширум светот, носиме GPS навигација и технологија за носење на автомобилските, авијациските, поморските, надворешните и фитнес пазарите. Сметаме дека секој ден е можност за иновации и шанса да се победи вчерашниот ден.

МИСИЈА
Да се биде трајна компанија со создавање на супериорни производи за автомобили, авијација, поморски, на отворено и спортови кои се суштински дел од животот на нашите клиенти.

ВИЗИЈА
Ние ќе бидеме глобален лидер на секој пазар што го опслужуваме, а нашите производи ќе бидат барани поради нивниот привлечен дизајн, супериорен квалитет и најдобра вредност.

ВРЕДНОСТИ
Основата на нашата култура е чесноста, интегритетот и почитта кон соработниците, клиентите и деловните партнери. Секој соработник е целосно посветен да им служи на клиентите и колегите соработници преку извонредни перформанси и постигнување на она што велиме дека ќе го направиме.