×

Cart

Subtotal:

GARMIN партнер

Бизнис соработка

Имате ИТ продавница, работите со автомобили, камиони, имате авто-сервис, планинар сте, претставник сте на спортски клуб, трчате на кеј, пливате, скијате, возите велосипед?
Соработувајте со нас во сите овие сегменти од секојдневниот живот.
GARMIN нуди производи и решенија за секакви потреби – погледнете на овој линк

 

Image

Automotive

Image

Outdoor

Image

Sport

Како модерен тренд на нашиот пазар, користењето на ГПС навигација и smart производи со GPS зема се поголем замав, секому му е полесно да ја напише адресата каде сака да оди и безбрижно да ужива во патувањето или да ги следи сите свои спортски и рекреативни активности со еден клик преку smart часовниците со GPS од GARMIN.
Следејки го овој тренд, ние развиваме мрежа на партнери на територијата на цела држава.

Контактирајте не и предложете ни го Вашиот план за соработка, сигурни сме дека ќе постигнеме резултати!


Тренер, спортски клуб, натпреварувач?

Контактирајте не да Ви ги презентираме можностите на GARMIN уредите во Вашиот спорт, тренинг, натпревар.

Компанијата Гиззо Консалтинг дооел, како авторизиран GARMIN партнер комплетно го застапува GARMIN во Македонијаобезбедува целосна техничка поддршка, сервис и корисничка поддршка.

Слободно контактирајте не на info@garmin.mk или 078 306 200.