×

Cart

Subtotal:

Garmin Clipboard е апликација со функции дизајнирани да им помогнат на тренерите и спортистите да креираат тренинзи, да прегледуваат статистика и други поврзани функции, сето тоа од својот телефон.

Лесно е да останете поврзани со вашиот тим и да го следите напредокот, активностите и многу повеќе, дури и кога не сте со нив.

Создадете и закажете тренинзи што се вчитуваат на компатибилните уреди на спортистите кога тие се синхронизираат. Да, тоа е толку лесно.

Добијте резиме на перформансите на целиот тим на едно место.

Видете напредни метрики – како што се поделби на кругови, оптоварување на тренинг и повеќе – од секој тренинг.

 

Дизајнирана за тренери и атлети.

 

TEAM SUMMARY Дијаграм

Скенирајте ги показателите за перформансите и здравјето на вашиот тим за да ги откриете трендовите на прв поглед. Дајте повратни информации или додајте приватни белешки на поединечни спортисти за лесна документација и следење.

HASSLE-FREE WORKOUTS

Закажувањето на тренинзите е едноставно. Изберете претходно вчитани тренинзи од таблата со исечоци на Garmin или креирајте прилагодено вежбање со само неколку допири. Потоа испратете ги тренинзите на поединечни спортисти или на целиот тим.

AUTOMATIC UPLOADS

Откако спортистите ќе снимаат тренинзи и ќе ги синхронизираат своите уреди со апликацијата Garmin Connect, активностите автоматски ќе се евидентираат во апликацијата Garmin Clipboard.

 

ДНЕВНИ ПРЕГЛЕДИ

Започнете го денот силно со персонализирана контролна табла. Добијте значајни метрики заедно со прегледи на времето и тренинзи испратени директно од вашите тренери.

 

TИМСКА КОМУНИКАЦИЈА

Тренерите можат да ги држат во тек поединечни спортисти и цели тимови со најави. Останете поврзани каде и да сте.

 

СЛЕДЕЊЕ НА НАПРЕДУВАЊЕТО

 

Прославете ги вашите победи или работете кон вашите цели. Бркајте ги личните рекорди со метрика на перформанси и поставување цели.

ПОВЕЌЕ ЗА GARMIN Clipboart. Видео инструкции