×

Cart

Subtotal:

Враќање и замена на производи

Нашиот GARMIN online shop или showroom обезбедува враќање на производи и средства единствено за производите кои се купени и платени преку https://garmin.mk/shop или нарачани во нашиот showroom под долу наведените услови:

– Доколку при приемот на производот забележите видливи оштетувања на производот, истиот треба да го вратите назад по курирот и да нѐ исконтактирате на телефон 078 306 200 наведувајќи ги причините зошто не сте ја примиле пратката.

Нашата политика за враќање на производ и парични средства, е достапна на нашата веб страницата. Ви препорачуваме при секоја посета на веб страницата да ги погледнете објавените измени од Политиката за враќање.