×

Cart

Subtotal:

 

GARMIN производите можете да ги купите и на повеќе рати.
Имате избор да купите на рати преку нашите продажни партнери, Neptun, Anhoch, Polleo Sport, Premium Smart, Elipso, … или директно кај нас со едноставна online постапка за 6 до 36 рати само со лична карта избирајки опција за плаќање IutePay во кошница.

 

Можете да аплицирате за рати online, на нашиот webshop или директно кај нас. Ратите ги одобруваме во соработка со IUTECREDIT или M Cash. На Вашата апликација ќе Ви одговориме со детален амортизационен план, износ на рата.
Консултации за рати на 076 306 200 [viber&whatsapp]