×

Cart

Subtotal:

Сите информации за GARMIN во Македонија можете да ги добиете кај нас.
NAVIGATOR ITS – GARMIN SHOWROOM

 


GARMIN Showroom Skopje – link location / локација
бул.Партизански одреди бр.107
1000 Скопје
shop@garmin.mk | 075 306 200 / 076 306 200
Понеделник до Петок од 9.30 до 17.30ч
Сабота во договорени термини за презентација
(освен за празници и време на годишен одмор)

ПРИЕМ GARMIN ПРОИЗВОДИ ЗА ПОДДРШКА И СЕРВИС – SERVICE  ПОВЕЌЕ НА ОВОЈ ЛИНК

GARMIN производите се достапни и кај нашите продажни партнери

GARMIN Venu 2 серија
 
 
© 2024 Gizzo Consulting @ authorised GARMIN distributor 
ID 6530133 – TaxNo MK4036009500170 – Head Office:Bosilovo 357, 2431 Strumica, Macedonia
 | info@garmin.mk | +389 78 306 200