×

Cart

Subtotal:

Повелете во нашиот изложбен салон GARMIN showroom каде може да ги погледнете најновите модели часовници, bike компјутери, навигација, тренажери и додатоци.
Нашиот тим стои на располагање да Ви ги презентира функциите, карактеристиките и да Ви даде поддршка во изборот и користење на GARMIN производите.
Овде можете да ги доставите на преглед и сервис GARMIN производите во и после гарантниот рок.


бул.Партизански Одреди бр.107, Карпош 3, наспроти Bazaro и Okta пред Skopje City Mall.
1000 Скопје | Контактирајте на shop@garmin.mk , телефон 075 306 200 / 075 306 200
Поддршка за клиенти online +389 78 306 200 [viber&whatsapp]

GARMIN овластен продажен и сервис партнер
НАВИГАТОР ИТС дооел
бул.Партизански Одреди бр.107
Подружница 1, 1000 Скопје
Тел. +389 76 306 200
shop@garmin.mk / www.garmin.mk
ЕМБС: 7392222 / ЕДБ: 4080019585830
Халк Банка АД / 270073922220152