×

Cart

Subtotal:

Garmin Explore™ мобилна апликација

Инсталирајте Garmin Explore™ и од вашиот smartphone или tablet можете да креирате теренски активности и да ги предадете и превземате од Вашите компатибилни GARMIN уреди. Детални мапи во позадина, па имате подобар преглед на рути и точки од интерес.

Одлично работи со GARMIN GPSMAP, MONTANA, ALPHA, InReach, INSTINCT и FENIX серија

Изберете GARMIN за Вашите outdoor авантури и задачи!

Прошетка, планинарење, кампување, лов, риболов, истражувања, ориентација, geocache, доверливо позиционирање на локација … Garmin outdoor технологија

Outdoor

Прошетка, планинарење, кампување, лов, риболов, истражувања, ориентација, geocache, доверливо позиционирање на локација ... Нашите цврсти, вод…