×

Cart

Subtotal:
Image

fēnix®

Push the limits of multisport performance.

Image

EPIX™

The metrics you need for epic performance.

Image

Venu®

Style and design meet health and wellness.

Image

vívoactive®

Stay healthy and active every day.

Image

Forerunner®

For any reason to run.

Image

Instinct®

Keep it bold, rugged and ready for adventure.

 

Модерниот начин на живот, се поголемата потреба од информации, мерење физичка активност, спорт, outdoor и здрав животен стил ги насочија светските производители кон smart часовници кои мерат и нудат многу информации на Вашата рака.

 

Fenix 7 PRO серија

Venu 2 plus e серија која овозможува да одговорите на повик од часовникот кога Вашиот телефон е во близина. Универзална големина на оквирот од 43 мм.

Моќната премиум серија Fenix 7

Новите Venu Sq 2! Сега со amoled display, повеќе спортски и здравствени анализи, повеќе бои за секој стил.

Најелегантниот за неа, мал, стилски и smart Lily

Новата серија GARMIN venu 2, елегантни smart часовници со amoled екран на допир, Ваш водич во активен и здрав живот. Понудени се две големини, 45мм машки и 40мм женски дизајни, со многу смарт функции. Разгледајте ги моделите

Тука е и популарниот Venu sq, часовник со полно smart, sport и health stats функции

Популарна unisex комбинација е серијата Vivo, моделите Vivoactive 4 и 4s за жени

Од серијата Fenix за жени и девојки најпопуларни се моделите GARMIN fenix со ознака ”s” верзија, multisport, smart часовници со елегантен стил и големина прилагодена на женска рака, достапен и во други бои и комбинации со дополнителни ремчиња …

Популарна и со многу задоволни корисници е и премиум серија fenix 6 и fenix 6X, каде се понудени и модели со соларно полнење