×

Cart

Subtotal:

Garmin Pay™ мобилна апликација

БАНКИ

 

Каде можете да користите Garmin Pay? Речиси секаде каде што можете да вршите бесконтактни плаќања со картица. Милиони продавниците нудат безконтактни плаќања а листата на компатибилни банки и кредитни картички е голема и секојдневно се дополнува.
Во Македонија GarminPay е достапно со Visa и MasterCard од Стопанска Банка и Халк Банка и со VISA од Комерцијална Банка.

 

   

 

Погледни повеќе

 

TRANSIT

 

Безконтактните плаќања на Garmin Pay сега може да се користат во одредени главни транспортни системи ширум светот. Направете го вашето секојдневно патување на работа само малку поедноставно со едноставно допирање за да платите по возење со вашиот часовник. Не е потребна транзитна картичка, телефон или паричник.

 

Погледни повеќе

 

БРЗО И ЛЕСНО ЗА КОРИСТЕЊЕ

 

Со само неколку брзи допири, Garmin Pay е лесно достапен од вашиот компатибилен Garmin часовник. Внесете ја вашата лозинка, изберете ја вистинската кредитна картичка од вашиот виртуелен паричник и држете го зглобот до читачот на картички – тоа е тоа. Нема потреба да барате телефон, картички или готовина. Погледнете го видеото за поддршка за помош со Garmin Pay.

 

ПРИВАТНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ

Garmin сериозно ја сфаќа безбедноста на вашите информации за плаќање. Затоа Garmin Pay ве заштитува со користење на броеви на картички специфични за часовникот и шифри за трансакции секогаш кога купувате. И бројот на вашата картичка не е зачуван на вашиот уред, на нашите сервери или предаден на трговците кога плаќате. Така плаќате со доверба.

ВАШИ КАРТИЦИ, ВАШИ ПРИДОБИВКИ

Со Garmin Pay, можете да продолжите да купувате со истите картички што ги користите секој ден. Безконтактното плаќање на Garmin Pay работи со многу главни кредитни и дебитни картички, вклучувајќи ги Visa® и Mastercard®. Само додадете ги во дигиталниот паричник на вашиот часовник и продолжете да ги користите поволностите и наградите што ги нуди вашата картичка.

Компатибилни часовници

Компатибилни со GarminPay се моделите Venu Sq, Venu 2, 2s, Venu 2 plus, Venu 3, Vivomove Trend, Forerunner 255, 265, 955, 965, Instinct 2, 2X, Fenix 7, Fenix 7X PRO, EPIX PRO, Marq 2.

 

 

TIPS FOR BANKS

Are you a bank wanting to offer Garmin Pay to your customers? If so, contact your local Visa and/or Mastercard representative to begin the setup process. If you have questions and would like to discuss the Garmin Pay process, contact us at eng.busdev@garmin.com.

Interested in a marketing collaboration with our collective customers or prospects? We can help. Contact us at marketinggarminpay@garmin.com.