×

Cart

Subtotal:

Нашиот тим Ви стои на располагање заеднички да го разрешиме секој настанат проблем при користењето на Вашиот GARMIN производ. Во ГАРАНТЕН РОК или пост-гарантен кориснички период, слободно обратете се на нашиот email info@garmin.mk, 075 306 200, 076 306 200 или
078 306 200 [viber&whatsapp] во најкраток рок ќе Ви одговориме со решение.

 


Ако имате потреба за сервис или реализирање на гаранција, погледнете на дадените линкови.

Како да постапам за достава во сервис – https://garmin.mk/info/service

Детали за Garmin 2 години гаранција – https://garmin.mk/info/warranty/

 


Ви благодариме што купувате GARMIN во Македонија.

Со секој GARMIN производ купен во МК придонесувате за подобрување на нашата услуга кон Вас корисниците, за поддршка, стручен развој и проширување на нашиот локален Garmin тим, за нашата поддршка на настани, спортисти.

 


ПОГЛЕДНЕТЕ ИЛИ ПРЕВЗЕМЕТЕ КОРИСНИЧКИ УПАТСТВА ЗА ВАШИОТ GARMIN производ. 
Повеќе на овој линк: https://garmin.mk/support/manuals/

 


Повеќе за точноста на метриките од GARMIN на овој линк – https://garmin.mk/support/accuracy

 


Како да го носите и одржувате часовникот – линк со совети – https://garmin.mk/support/watch-fit-and-care/

 


Ако сакате подетално да ги запознаете GARMIN производите, на овој линк е youtube каналот со видео објаснувања за сите модели, нивни карактеристики и можности. Можете да изберете и превод. ЛИНК – https://www.youtube.com/garminretailtraining


На линковите подолу се дадени кратки упатства за различни серии и модели на Garmin.

 


Како да направите БЕСПЛАТНА НАДГРАДБА на Вашиот GARMIN производ – GARMIN Express – link


Garmin Connect e online апликација која ги снима, чува, анализира и споделува сите ваши health, sport и fitness активности, ВИДЕО ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОВРЗУВАЊЕ СО CONNECT – link


Креирај тренинг план во Garmin Connect – видео упатство link


GARMIN Explore мобилна апликација – link


Кратко упатство за GARMIN навигација серија >link>

Превземи или Креирај Тренинг / Workout со детални анимирани инструкции во Garmin Connect и сними го на часовникот >линк>


Restart за GARMIN часовници >линк>


Reset за GARMIN nuvi, drive и dezl серија >линк>


Reset за GARMIN fenix серија >линк>


Поддршка за користење ALPHA систем > отвори линк >>

WiFi надградба на систем и карта кај GARMIN dezl 580 LMTD

 

Dog Tracking со GARMIN часовник видео инструкции

 

 

ЗАМЕНА НА БАТЕРИЈА КАЈ GARMIN HRM СЕНЗОРИ видео инструкции

 

 

BirdsEye Сателитски мапи – активација и инсталација

 

GPSMAP 722xs plus упатства

 

 


GARMIN GPSMAP 66 серија – упатства

 

 

GARMIN Striker Fishfinder серија – видео упатства

 

GPSMAP 722xs plus упатства

 

Како да превземете сателитски мапи – BirdsEye Direct – Alpha 200, GPSMAP 66, LGV 610, 710, CamperVan >отвори линк>

 

Reset за GARMIN venu часовник > отвори линк >

 

Поддршка при користење Tacx тренажери

 

Компанијата Гиззо Консалтинг дооел, како авторизиран GARMIN партнер и увозник комплетно го застапува GARMIN во Македонијаобезбедува целосна техничка поддршка, сервис и корисничка поддршка. Дистрибуцијата на производите и прием во сервис ја вршат и нашите овластени продажни партнери.


Прием за проверка во сервис и техничка поддршка кај овластен партнер
GARMIN Showroom Skopje
НАВИГАТОР ИТС дооел
бул.Партизански одреди бр.107, Карпош
1000 Скопе
075 306 200


Слободно контактирајте не на info@garmin.mk или 078 306 200 [viber&whatsapp].