Preloader

Dog Tracking со Garmin часовник

На оваа видео се дадени инструкциите како да го следите Вашето куче на вашиот GARMIN часовник.
Потребно е да имате T5 или TT15 ремен за куче кое е дел од комплетот со Alpha уредите.

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!