×

Cart

Subtotal:
Здравствена наука вклучена во GARMIN

 

Одржувањето здрав начин на живот може да биде предизвик, но за тоа што ќе добиеме вреди да се вложи. Сè повеќе докази покажуваат јасни односи помеѓу навиките за спиење, нивоата на физичка активност и резултатите од менталното здравје. И според Американското здружение за срце, подобрувањето на вашата кондиција помага да се намали ризикот од развој на рак, дебелина, висок крвен притисок и различни срцеви заболувања. Основните елементи на здрав начин на живот се општо познати. И покрај тоа, вашето патување по здравје е длабоко лично.

 

Функциите за следење на здравјето и благосостојбата што се наоѓаат на паметните часовници Garmin можат да ги поддржат вашите напори за подобрување и одржување на вашето здравје. Иако информациите содржани на овие страници не претставуваат медицински совет, тие може да ви дадат некои основни информации за здравствените податоци што ги собира вашиот паметен часовник и како можете да ги користите за да работите кон поздрав начин на живот.

 

 

Ако не сте го избрале својот GARMIN партнер за 24/7 здравствени статистики од рака, тука се нашите предлог модели од најновите серии.
Достапни во АНХОЧ, НЕПТУН, СЕТЕК