×

Cart

Subtotal:

Приклучи се на GARMIN тимот

 

Здраво,

 

Сакаш smart технологија, го препознаваш брендот GARMIN, комуникација со клиенти е работа што ја посакуваш?

 

Повели, нудиме можност да се приклучиш на нашиот тим.

 

Во моментот бараме нови членови на тимот на позиција

 

  1. Асистент на продажба и поддршка во GARMIN Showroom Скопје
    ( 4 часа работно време, 5 дена неделно, Понеделник до Сабота флексибилно)
  2. Координатор на продажба и промоција, GARMIN Showroom Скопје,
    (8 часа работно време, Понеделник до Петок, флексибилно)

 

Прашањето е плата? 🙂

 

Одговорот е, ДА платата е важна, нашата цел е секој член во тимот да има конкурентна плата, согласно своето искуство, можност за континуирано напредување, финансиска награда за секој твој и заеднички тимски резултат.

 

Услови кои треба да ги исполнуваш?
Немаме услови, ако имаш 18 години, се пронаоѓаш во продажба и промоција на врвна smart технологија, за се друго ќе поразговараме, ќе ти понудиме и ќе ти помогнеме да се вклопиш во тимот!

 

Испрати ни твои контакт информации, ќе контактираме