×

Cart

Subtotal:

Ви одговараме на најчесто поставуваните прашања од Вас, корисниците на GARMIN.

Дали можам часовникот да го поврзам на секој телефон?

ДА, GARMIN часовниците се поврзуваат со секој модел телефон, преку Garmin Connect апликацијата која е достапна за Android, Apple, Microsoft. Вие бирате кои информации од часовникот ќе ги примате на телефонот во делот нотификации.