×

Cart

Subtotal:

WiFi надградба на систем и карта кај GARMIN dezl 580 LMTD

На оваа видео е дадена постапката како Вашиот GARMIN dezl 580LMTD да го надградите со нов систем и мапи без користење компјутер, само со безжична WiFi интернет конекција.

За дополнителни информации стоиме на располагае на info@gizzo.mk или +389 78 306 200