×

Cart

Subtotal:

Restart за GARMIN часовник

Како и секој ИТ уред, некогаш е можно GARMIN часовникот да ви закочи во работењето. Причина може да e прекин на интернет при update, лош прием на ГПС сигнал, лоша конекција со Bluetooth, повеќе функции дадени наеднаш … Но никаков проблем, еве кратко видео со упатство како веднаш да го рестартирате …