Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

WiFi надградба на систем и карта кај GARMIN dezl 580 LMTD

На оваа видео е дадена постапката како Вашиот GARMIN dezl 580LMTD да го надградите со нов систем и мапи без користење компјутер, само со безжична WiFi интернет конекција.

За дополнителни информации стоиме на располагае на [email protected] или +389 78 306 200

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.