Preloader

Избери или креирај тренинг во Garmin Connect

Garmin Connect апликацијата ви нуди можност да изберете некој од многуте готови тренинг планови, или пак да креирате свој. Само со еден клик го префрлате тренингот на Вашиот GARMIN smart часовник и ги следите инструкциите.

1.Избери Training, па Workouts

2. Избери готов тренинг план или креирај свој

3. Селектирај

4. Превземи го тренингот на твојот часовник (Save to my Workouts)

5. Детални инструкции за тренингот се пренесуваат на Вашиот account и уред

Тренинг плановите се достапни за сите понови модели GARMIN часовници. Избери online

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!