Reset GARMIN venu часовник

На оваа видео погледнете ја кратката постапка како да го ресетирате вашиот Venu часовник. Со оваа постапка сите погрешни подесувања се враќаат на фабрички.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.