Preloader

Подари GARMIN

Избери во Neptun, Anhoch, Polleo Sport ...

Разгледај ги моделите

Restart за GARMIN часовник

Како и секој ИТ уред, некогаш е можно GARMIN часовникот да ви закочи во работењето. Причина може да е лош прием на ГПС сигнал, лоша конекција со Bluetooth, повеќе функции дадени наеднаш … Но никаков проблем, еве кратко видео со упатство како веднаш да го рестартирате …

Затвори

Најави се

Затвори

Кошничка (0)

Кошничката е празна Нема додадено производи во кошничката.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.