Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Garmin Explore™ мобилна апликација

Инсталирајте Garmin Explore™ и од вашиот smartphone или tablet можете да креирате теренски активности и да ги предадете и превземате од Вашите компатибилни GARMIN уреди. Детални мапи во позадина, па имате подобар преглед на рути и точки од интерес.

Одлично работи со GARMIN GPSMAP, MONTANA, ALPHA, InReach, INSTINCT и FENIX серија

Изберете GARMIN за Вашите outdoor авантури и задачи!

Прошетка, планинарење, кампување, лов, риболов, истражувања, ориентација, geocache, доверливо позиционирање на локација … Garmin outdoor технологија

Outdoor

Прошетка, планинарење, кампување, лов, риболов, истражувања, ориентација, geocache, доверливо позиционирање на локација ... Нашите цврсти, вод…

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.