Preloader

Подарок во ПРЕДНАРАЧКА

за новата Fenix 7 серија часовници до 31.01.2022

Нарачај online

Tacx тренажери – кориснички упатства

1. Пристап до Tacx апликацијата преку PC
За користење на Tacx апликацијата треба само да пристапите на овој линк – Tacx Cloud Website: http://cloud.tacx.com


2. Користење Tacx Training апликација, видео

3. Поставување Tacx flux тренажер

 

4. Споредба помеѓу Tacx flux s, flux 2 и neo 2 smart тренажерите

Затвори

Најави се

Затвори

Кошничка (0)

Кошничката е празна Нема додадено производи во кошничката.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.