Новите Venu 3

Достапни за преднарачка

Повеќе >>

Погледнете кратко видео како да креирате сопствен тренинг план во GarminConnect. Ако сте тренер можете да го споделите со тимот кој го тренирате или да им креирате поединечни планови.


 

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.