Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Упатство за користење GARMIN навигација

Погледнете ја кратката постапка и совети за користење GARMIN навигација

– Го вклучувате уредот на означеното копче на горната или десната страна од уредот.

– Откако ќе се вклучи уредот и ќе ги прифатите сите услови за користење при вклучувањето со ОК и Accept, добивате екран како на сликата лево,

– На екранот со допир на ознаката ;лупа; Where To? командата ви се дава избор на Адреса или друг тип избор на локација
Кај
GPS часовниците со притискање на menu горно десно копче, се избира апликација за активност и се притиска копчето уште еднаш.

– Од овие опции најчесто избирате Address

И добивате можност да изберете Држава, Град, улица и број.

Притиснете на Change State/Country за да ја изберете државата каде ќе патувате.
Притиснете на
Spell City за да го изберете/впишете градот каде ќе патувате.
Понатаму ќе ви биде побарана улицата и бројот.

Откако ќе ги впишете државата, градот улицата и бројот каде сакате навигацијата да ве води, притискате на командата GO која ви се појавува покрај адресата.

Оваа е кратката и едноставна постапка за користење на Garmin навигација.

За повеќе информации слободно контактирајте не на: [email protected] или 078 306 200

 

Сите GARMIN производи при вклучувањето, автоматски се позиционираат со GPS сигнал. Рутата и секоја активност започнува од местото каде сте лоцирани.

При полнење се практикува, откако производот ќе сигнализира дека е наполнет, да се исклучи од напојување.

GARMIN DriveCam 76 ГПС навигација со вградена камера која го снима возењето и внимава пред вас.

Drive

GARMIN Drive Патна навигација - Ваш водич на патување! ГЛАСОВНО ВОДЕЊЕ + DRIVER ALERTS, LIVE TRAFFIC, LIVE PARKING, REAL DIRECTIONS™ , TRIPADVISOR® ,…

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.