GARMIN Alpha поддршка за корисници

Ви споделуваме совети за користење на Вашите Alpha уреди.
Следното видео ги презентира функциите и можностите, кратко тренинг видео.

Направете бесплатен update за Вашите TT15X или T5X ремени.

Ако сте приметиле некоја неправилност во прием на сателит (локација) или во сигнал, еве видео како да направите reset на вашите ремени.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.