Preloader

Подарок во ПРЕДНАРАЧКА

за новата Fenix 7 серија часовници до 31.01.2022

Нарачај online

GARMIN Connect™

Garmin Connect e online апликација која ги снима, чува, анализира и споделува сите ваши sport и fitness активности од Вашите GARMIN уреди. Придружете се на милиони корисници кои трчаат, возат велосипед, пливаат, планинарат. Garmin Connect функционира синхронизирано со Вашиот Garmin уред и ги поддржува сите подесувања на цели и норми.

Инсталирајте GarminConnect на Вашиот телефон и поврзете го Вашиот часовник.
Видео упатство


Следете го нашиот профил GARMIN MK на GarminConnect


Сите ваши активности, време, рута, резултати, пулс, температура, локација – на едно место


If you only use your Garmin while you train and race, you’re missing out on half the features. Garmin Connect will display a map, temperature, lap splits, a variety of graphs and your notes for every activity, depending on your device, accessories and location. It’s everything you need to see what you’ve done and how you’re doing.

Затвори

Најави се

Затвори

Кошничка (0)

Кошничката е празна Нема додадено производи во кошничката.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.