Preloader

НАМАЛЕНИ ЦЕНИ

Одлична прилика за Venu, Forerunner и Fenix со намалени цени во Neptun, Anhoch

ПОГЛЕДНИ ПРОИЗВОДИ

Reset за GARMIN nuvi, drive и dezl серија

Упатство за рестартирање на GARMIN навигатор
враќање на подесувањата на оригинално поставените
1.Исклучете го вашиот GARMIN уред со задржување на копчето ON/OFF горе на уредот.
2.Откако уредот е исклучен (црн екран, нема ништо на дисплеј) притиснете на долен десен ќош
на екранот и држете притиснато, со нормален притисок.
3. Додека држите притиснато доле десно на екранот, со другата рака вклучете го уредот на стандардното копче ON/OFF со
задржување 3-4 секунди.
4. Сеуште држете притиснато на долен десен ќош на екранот, тое е време околу 30-40 секунди, односно се додека на средина на екранот не ви се појави порака: DO YOU WANT TO Erase All User Data? Имате опција YES и NO. Притиснете YES или DA ако уредот го користите на друг јазик.
Уредот сам започнува да се преинсталира и за 30-50 секунди ќе
се врати на редовните сетирања кои се потребни да работи добро.
Се надеваме дека Ви помогнавме во активирањето. Возете безгрижно по патиштата со GARMIN GPS & Картографија! За повеќе информации слободно контактирајте не на: info@garmingps.mk или 078 306 200
Затвори

Најави се

Затвори

Кошничка (0)

Кошничката е празна Нема додадено производи во кошничката.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.