Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

ЗАПОЗНАЈ СЕ ВИСТИНСКИ СЕБЕ!

Наменски изграден со напредни функции за здравје и фитнес и можност за повикување и испраќање текстуални пораки директно од часовникот кога телефонот е близу, Venu 3 или 3s е повеќе од обичен паметен часовник за фитнес – тој е вашиот личен тренер на раката таму за да ја поддржува секоја ваша цел.

СВЕТОЛ 1.4″ AMOLED TOUCHSCREEN DISPLAY

До 14 дена траење батерија во SMARTWATCH MODE

Детални увиди за здравје и wellness

Напредни фитнес функции

Поврзани со GARMIN CONNECT апликација на IPHONE® и ANDROIDтелефони


Повеќе од GARMIN Venu серија

GARMIN Venu 2 и Venu 2 plus серија премиум smart часовници.
ВАШ ВОДИЧ ВО АКТИВЕН И ЗДРАВ ЖИВОТ!

Запознајте го вашето тело подобро и внесете ги фитнесот и секојдневниот живот во хармонија. Venu 2 се smart часовници со најнапредна здравствена анализа и иновативни функции за фитнес.

Venu 2 plus, сега со опција разговор од часовникот со телефон во близина. 43 мм дијаметар.

Избери го твојот Venu 2 во ANHOCH / NEPTUN / POLLEO Sport или Online.Најнапредна здравствена статистика и функции да го запознаеш твоето тело подобро.

Избери од над 25 инсталирани спортски апликации, имај активен животен стил.

Инспирирај се со анимираните вежби и тренинг планови.

Твојата омилена музика секаде со тебе, директно на часовникот, без телефон.

Паричник на Вашата рака. Плаќај лесно и доверливо со GarminPay 1 .

AMOLED display и батерија до 10 дена? Yes! Причина повеќе да го засакаш.

GARMIN Venu 2 серија


Погледнете ја и GARMIN Venu Sq серијата


Достапна е и претходната верзија Venu, веќе докажан популарен smart часовник

GPS smartwatch со прекрасен amoled екран дизајниран за активен животен стил

  • AMOLED display and up to 5-day battery life in smartwatch mode; up to 6 hours in GPS mode with music
  • Keep an eye on your health 24/7 with the broadest available range of all-day health monitoring features
  • Easily download music to your watch for phone-free listening
  • Record all the ways to move with more than 20 preloaded GPS and indoor sports apps
  • Get easy-to-follow, animated workouts right on your watch screen


Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.