Има 7 дена во неделата. А multisport GPS часовниците од новата fēnix® 7 серија се направени за секој од нив. Запознајте се со секој атлетски или outdoor предизвик со врвни функции за тренинг, спортски апликации, следење на здравјето и многу повеќе.

GO LONGER. GET STRONGER. SEVEN DAYS A WEEK.

ДОСТАПНИ ВО ANHOCH, NEPTUN, Garmin Showròom SkopjeДокажаната fēnix 6 серија, исто така е во понуда, подготвена за авантури, сега и со соларно полнење и многу други нови функции. Изберете го Вашиот fēnix 6 часовник, кај нашите продажни партнери NEPTUN, ANHOCH, Polleo Sport …
или online на www.garmin.mk/fenix-6Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.