НАМАЛЕНИ ВО ЈУНИ

Лето, Active lifestyle

Повеќе >>
GPS SMART ЧАСОВНИК ЗА ТВОЈОТ АКТИВЕН ЖИВОТЕН СТИЛ.

Прилагодете се на вашето тело, додадете паметен часовник што може да го следи сето тоа и да ви помогне да ги постигнете вашите цели за здравје и фитнес.

 

Многу здравствени статистики измерени од вашата рака.

Тргнете без телефон, внесете ја вашата play листа музика перфектно креирана за вашиот тренинг.

Никогаш нема да бидете без инспирација за движење со повеќе од 20 вградени апликации за спорт.

Заборавивте како беше начинот на вежбање! Без грижа, имате вградени анимирани вежби директно на часовникот.

Остави го паричникот дома, плаќај со допир од часовникот преку GarminPay.*