Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Почнувајќи од 03 март започнува забраната за движење за тешки товарни возила во Унгарија:
– Сабота од 22 до 24 и
– Недела од 00 до 22 часот.

Со GARMIN dezl професионалната серија навигација за камиони примајте ги сите информации за состојби во сообраќајот во реално време – преку digital traffic функцијата.
Новите модели dezl 570LMT-D и dezl 580LMT-D со компатибилен fleet кабел fmi25, fmi45 или соодветен полнач ја имаат функцијата прием на traffic информации.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.