Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Државен првак на 10.000м во женска конкуренција за сезоната 2021 е нашата најдобра атлетичарка на среди и долги патеки – Адријана Поп Арсова од АК Делта.
Таа постигна неверојатен резултат од 35.53 и го сруши сопствениот национален рекорд за 63 секунди притоа поставувајќи најдобар женски резултат за оваа сезона по таблицата на ИААФ – 943 бодови.

Адријана тренира и резултатите ги анализира со GARMIN forerunner 245, smart часовник со напредни функции за атлетичари, спортисти и активен животен стил.

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.