Новите Venu 3

Достапни за преднарачка

Повеќе >>

Адријана постави државен рекорд на денешниот WizzAir Skopje Marathon 2019.

ЧЕСТИТКИ ДО НЕА!

Адријана и успешните професионални маратонци, а и огромен број рекреативци во трчање користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците.Вие само трчајте, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.